Πιστεύουμε ότι αυτός ο κόσμος προορίζεται για να εξερευνηθεί. Επομένως, όταν η ώρα θα είναι σωστή και ασφαλής για να ταξιδέψουμε, θα φροντίσουμε να είμαστε έτοιμοι ώστε να καλωσορίσουμε όλους εσάς στις εγκαταστάσεις μας! Περισσότερο από ποτέ, η υγεία και η ευεξία των επισκεπτών μας είναι υψίστης σημασίας και διασφαλίζουμε ότι η ομάδα του Spilia Village διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να κρατήσουν όλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους, ασφαλείς.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση και είμαστε σε τακτική επαφή με όλες τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις απαιτήσεις της χώρα μας. Επιπλέον, στο προσωπικό μας έχουν δοθεί οδηγίες βέλτιστης πρακτικής. Τους έχει δοθεί καθοδήγηση, εκπαίδευση και πληροφορίες για την καθαριότητα σχετικά με τον Covid-19 για συνδυαστική εφαρμογή με τα δικά μας ήδη υπάρχον πολύ υψηλά πρότυπα καθαρισμού.

Το Spilia Village Hotel & Villas αναγνωρίζει τις ευθύνες των ξενοδοχείων όσον αφορά τα κρούσματα Covid-19 και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε τον ρόλο μας τόσο στην ανακούφιση όσο και στην πορεία ανάκαμψης αυτής της κρίσης.

Για την ασφάλεια όλων, έχουμε βελτιώσει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Καθαριότητα σε χώρους με υψηλή χρηστικότητα μέσα στο δωμάτιο
  • Καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους (συμπεριλαμβανομένων ανελκυστήρων, λαβών, ξαπλώστρες, εξοπλισμού γυμναστηρίου, κοινόχρηστου λουτρού  όπως και του εστιατορίου και μπαρ αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας)
  • Τα προϊόντα καθαρισμού και τα πρωτόκολλα μας που είναι αποτελεσματικά κατά των ιών.

Επιπλέον, για την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού μας και σύμφωνα με τις τρέχουσες βέλτιστες πρακτικές, ενδέχεται να λειτουργήσουμε με μειωμένες υπηρεσίες. Αυτές οι αλλαγές είναι προσωρινές και τα επίπεδα των υπηρεσιών μας θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα πάντα με τις νομικές απαιτήσεις.

Ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη για τις μειωμένες υπηρεσίες και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε με την κανονική λειτουργία μας.

Προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν ανεπιθύμητες επαφές, οι επισκέπτες μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής online και να αποφύγουν την ανεπιθύμητη αναμονή στο χώρο της ρεσεψιόν.

Μόλις λάβουμε την εκτιμώμενη ώρα άφιξής σας και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, θα μπορείτε να λάβετε το κλειδί του δωματίου σας ανέπαφα.

Λόγω της ευελιξίας που χρειάζονται οι επισκέπτες μας αυτήν τη στιγμή, έχουμε εφαρμόσει τις ακόλουθες πολιτικές:

Για υπάρχουσες κρατήσεις

Όλες οι κρατήσεις μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρωθούν λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών από τη χώρα προέλευσης, σημειώνοντας ότι:

  • Τα ξενοδοχεία υπόκεινται στην τοπική νομοθεσία στην αγορά στην οποία λειτουργούν. Επομένως, η κυβερνητική νομοθεσία και κανονισμοί ενδέχεται να αντικαταστήσουν την πολιτική κρατήσεων σε συγκεκριμένες περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του τύπου και του χρόνου επιστροφής χρημάτων
  • Εάν ακυρώσετε μια κράτηση η οποία απαιτεί προκαταβολή ή πληρωμή εκ των προτέρων, θα εκδώσουμε ένα κουπόνι ίσο με το προπληρωμένο ποσό (σύμφωνα με το άρθρο 70 που εκδόθηκε στις 13 Απριλίου 2020)
  • Οι κρατήσεις μπορεί να αλλάξουν χωρίς χρέωση, αλλά ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα διαφορετικές τιμές για χρονικές περιόδους με ειδικούς περιορισμούς ή εβδομάδες αιχμής.

Για νέες κρατήσεις:

Λαμβάνοντας υπόψη την αβεβαιότητα που επιφέρει η τρέχουσα κατάσταση σε όλους τους ταξιδιώτες, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε και να κάνετε κράτηση για μελλοντική διαμονή με μεγαλύτερη σιγουριά.

Για τον λόγο αυτό έχουμε αλλάξει την ευέλικτη πολιτική ακύρωσης και πλέον μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας δωρεάν έως και 15 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξής σας.

Ωστόσο, για τους επισκέπτες που επιλέγουν την πιο αυστηρή πολιτική (χωρίς επιστροφή χρημάτων) από την 1η Μαΐου και μετά, δεδομένου ότι η κατάσταση με τον ιό είναι πλέον γνωστή, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα είναι δυνατή καμία τροποποίηση ή δωρεάν ακύρωση.