ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ
ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Standard δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και μπαλκόνι ή βεράντα (μπορεί να είναι κοινόχρηστη)

ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ
SUPERIOR ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Superior δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και μπαλκόνι ή βεράντα (μπορεί να είναι κοινόχρηστη)

ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΣΟΥΙΤΑ

Σουίτα με διπλό κρεβάτι και δύο καναπέδες-κρεβάτια, μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και μπαλκόνι. Ο συγκεκριμένος τύπος δωματίου διατίθεται σε διαφορετικές διατάξεις και στυλ (παραδοσιακό και μοντέρνο). Ωστόσο, η επιλογή της διάταξης ή του στυλ δεν είναι δυνατή. Η κατανομή γίνεται με βάση τη διαθεσιμότητα.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 4 ΑΤΟΜΑ
SUPERIOR ΣΟΥΙΤΑ

Σουίτα με δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Ένα με διπλό κρεβάτι και ένα με μονό κρεβάτι. Ξεχωριστό σαλόνι, μπάνιο με μπανιέρα, μικρό μπαλκόνι και βεράντα με θέα στη θάλασσα.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 8 ΑΤΟΜΑ
SUPERIOR ΣΟΥΙΤΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ

Ατομική διώροφη μονάδα που βρίσκεται στον κεντρικό χώρο του ξενοδοχείου. Το σαλόνι με δύο πετρόχτιστους καναπέδες, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα μικρό wc καθώς και ένα μπάνιο με ντουζιέρα βρίσκονται στο ισόγειο. Στον πρώτο όροφο, υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, ένα μπάνιο με ντουζιέρα και ένα μικρό μπαλκόνι.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 5 ΑΤΟΜΑ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Ιδανικό για οικογένειες με μικρά παιδιά. Αποτελείται από ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα δεύτερο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και καναπέ-κρεβάτι. Δύο μπάνια με μπανιέρα ή ντους και μπαλκόνι ή βεράντα (μπορεί να είναι κοινόχρηστη)

ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ

Διώροφο δωμάτιο με είσοδο από στενό δρομάκι. Στο ισόγειο στο σαλόνι υπάρχουν δύο καναπέδες-κρεβάτια. Στον επάνω όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα μπάνιο με μπανιέρα και ένα μικρό ιδιωτικό μπαλκόνι.

ΔΩΜΑΤΙΑ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Τo ξενοδοχείο “Spilia Village”, απλώνεται σε έκταση 4 στρεμμάτων και αποτελείται από 30 πετρόκτιστα δωμάτια, από τα οποία τα 2 είναι μεζονέτες, 2 δίχωρες σουίτες με σαλόνι, 2 superior σουίτες με δύο υπνοδωμάτια και σαλόνι και ένα αυτόνομο σπίτι 3 υπνοδωματίων.

Όλα τα δωμάτια αναφέρονται με τα ονόματα των προκατόχων τους ή με τοπωνυμία που έχουν σχέση με το χωριό, όπως η Σουίτα του Αναστασάκη, το Ξεροπήγαδο, η Μαραθοκεφάλα, το σπίτι του Αντωνάκη και άλλα.

Το κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβάνει το χώρο της υποδοχής και την αίθουσα πρωινών και βρίσκεται στο σημείο όπου παλιότερα υπήρχε η φάμπρικα (παλιό λιοτρίβι) και αργότερα ελαιουργείο με μυλόπετρες, οι οποίες υπάρχουν ακόμα και διακοσμούν το χώρο.

Στα υπόλοιπα δωμάτια, τα οποία αποτελούν τη σύγχρονη επέκταση του ξενοδοχείου, έχουν διατηρηθεί οι ενετικές καμάρες (κτίσματα του 14ου – 17ου αι.) και οι παραδοσιακοί οντάδες.

 • Check In: 15.00 – 23.00
 • Check Out: 11.00

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν:

 • Κλιματισμό
 • Τηλέφωνο
 • Δορυφορική τηλεόραση
 • Δωρεάν Wi-Fi
 • Mini bar
 • Χρηματοκιβώτιο
 • Σέρβις πλυντηρίου
 • Στεγνωτήρα μαλλιών
 • Μπανιέρα με αερομασάζ ή ντουζ με υδρομασάζ