ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

Η ξεχωριστή σας μέρα είναι η μέρα που θα έχετε στην καρδιά σας και θα τη θυμάστε με αγάπη για το υπόλοιπο της ζωής σας. Στο τέλος της ημέρας, τόσο εσείς όσο και ο καλεσμένος σας θα έχετε πολλές όμορφες αναμνήσεις να πάρετε μαζί σας!

Για τις ειδικές εκδηλώσεις σας, ο εξωτερικός χώρος του εστιατορίου Χάλαρα, που περιβάλλεται από όμορφα λουλούδια και πορτοκαλιές, θα μπορούσε να είναι ιδανικός για έως και 40-45 άτομα.

Ένας αρραβώνας, ένας γάμος, μια βάπτιση ή ακόμα και τα γενέθλια γίνονται ένα μοναδικό γεγονός γεμάτο χαρακτήρα.

Στο Spilia Village Hotel & Villas, μπορείτε να απολαύσετε τη διαμονή σας και να οργανώσετε την ξεχωριστή μέρα σας στο πέτρινο, βενετσιάνικο κτήριο μας για μικρότερες παρέες ή/και ακόμη και στον εξωτερικό χώρο για γκρουπ έως 40-45 ατόμων σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Εάν επιθυμείτε να κανονίσετε την ιδιαίτερη μέρα σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@spiliavillage.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΑ / ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

To Spilia Village Hotel προσφέρει επίσης την ιδανική επιλογή για συναντήσεις / εκδηλώσεις μικρών ομάδων μέχρι 20 ατόμων σε ένα ζεστό, φιλικό περιβάλλον, γεμάτο ηρεμία χαλάρωση και απομόνωση.

Aν επιθυμείτε να κάνετε το γάμο των ονείρων σας πραγματικότητα, ή αν θέλετε να οργανώσετε μια όμορφη συνάντηση που θα σας μείνει αξέχαστη, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας στη διεύθυνση info@spiliavillage.gr