ΒΙΛΑ ΔΥΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ

ΜΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ

Μία όμορφη Βίλα 75 τμ, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το ξενοδοχείο Spilia Village, με ήμι-ιδιωτική πισίνα και με υπέροχη θέα στην καταπράσινη κοιλάδα του χωριού.

Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτια με το λουτρό του.

Στο ισόγειο βρίσκεται το δεύτερο υπνοδωμάτιο με το διπλό κρεβάτι και το δικό του λουτρό επίσης, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα τραπέζι για 5 άτομα όπως και το καθιστικό με τους καναπέδες-κρεβάτια.

Η πισίνα είναι ήμι-ιδιωτική καθώς την μοιράζεστε με τις δυο γειτονικές βίλες. Παρόλα αυτά, η κάθε βίλα έχει την δική της ομπρέλα και ξαπλώστρες.

Παρέχεται δωρεάν πρωινό σε μορφή μπουφέ στο ξενοδοχείο Spilia Village. Επίσης καθημερνή καθαριότητα, A/C και δωρεάν Wi-Fi παρέχονται χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις παροχές του ξενοδοχείου, όπως την εσωτερική και εξωτερική πισίνα, το γυμναστήριο, την σάουνα και το χαμάμ.

Η συγκεκριμένη βίλα φιλοξενεί από 2-5 άτομα.

VILLA GALLERY

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΒΙΛΑ ΔΥΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Όμορφές βίλες 90 περίπου τμ. η κάθε μία, σε απόσταση 200-400 μέτρων από το ξενοδοχείο Spilia Village, με ιδιωτική πισίνα και όμορφη θέα στην καταπράσινη κοιλάδα της Σπηλιάς.

Μέγιστη χωρητικότητα 5 άτομα